bioetika-sa.ba

bioetičko društvo bih

PETI MEŠUNARODNI BIOETIČKI SIMPOZIJ U BiH

Udruženje  Bioetičko društvo u BiH organizira 

Peti međunarodni bioetički simpozij pod naslovom: 


"Integrativna bioetika - društveni i ekološki 

problemi zdravlja". 


Simpozij će se održati 21. i 22. listopada/oktobra 2016. godine u Sarajevu, u prostorijama Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Sarajevu, ulica  Zagrebačka 18. 
Poštovani,
Pozivamo Vas da sudjelujete na Petom međunarodnom bioetičkom simpoziju kojeg organizira Bioetičko društvo u Bosni i Hercegovini, uz suorganizaciju sa Znanstvenim centrom izvrsnosti za integrativnu bioetiku – Zagreb. Simpozij će se održati 21. i 22. oktobra/listopada u dvorani Franjevačkog međunarodnog studentskog centra Bosne Srebrene, Sarajevo, Zagrebačka 18.
U proteklih više od desetak godina Međunarodni bioetički simpoziji u organizaciji Bioetičkog društva BiH izrasli su među najznačajnije bioetičke znanstvene skupove na području Jugoistočne Europe. Dosad je u radu na prethodna četiri održana simpozija sudjelovalo stotinjak znanstvenika različitih profila iz oko desetak europskih zemalja. Nadamo se da ćete se odazvati i aktivno sudjelovati na ovom, Petom simpoziju, s bioetičkom temom o zdravlju bilo s društvenog bilo ekološkog bilo medicinskog ili nekog drugog aspekta.S poštovanjem.

prof. dr. Dalibor Ballian
Predsjednik Bioetičkog društva u Sarajevu